Moje meno je Vanessa, študujem na FIIT odbor Inteligentné softvérové systémy a pochádzam z Veľkého Krtíša.
Pred FIITkou som mávala viacej záľub ako šport, rodina, zvieratá, fotenie, skákanie na bicykli, cestovanie, hranie počítačových hier a mnoho iného.
Teraz sa moje aktivity zúžili na školu, školu, fotenie, záhradkárčenie a školu a prácu, a okrem toho sa snažím učiť po nemecky. Ak je ale príležitosť, veľmi rada idem na turistiku, cez zimu skiboardujem, alebo sa zahrám počítačovú či akúkoľvek inú spoločenskú hru, ako napríklad Bang!, čo je naozaj výborná hra.
Práve z tohoto dôvodu som si vybrala tento predmet, ktorý ma zaujal svojou fyzicky tvorivou náplňou práce a chcela by som si vyskúšať čo najviac prístrojov, ktoré sú nám sprístupnené.

 

Môj projekt ponúka krátke nakuknutie do sveta hier, kedy to nemusí byť len o závislosti na hraní, ale dá sa to využiť aj ako prospešná a zábavná aktivita.

Krátke nakuknutie do sveta hier, kedy to nemusí byť len o závislosti na hraní, ale dá sa to využiť aj ako prospešná a zábavná aktivita.
Ukážeme si výhody. Ukážeme a pripomenieme si (možno pre niekoho) zaujímavé hry. Ukážeme si aj firmy, ktorých mená dobýjajú vrchol zábavného priemyslu.

Prezentácia - Strata času alebo zvýšenie efektivity

 

 

  • Návštevy: 534